62 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Świeżynek
![]() |
|
Te sukienki są wspaniałe, naprawdę niesamowite, sama bym je z chęcią zobaczyła u siebie w szafie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziewczyno, jaka Ty jesteś mega zdolna, po prostu klękajcie narody przed Twoim talentem! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Każda z nas uczy się całe życie, ale niewątpliwie Ty masz wielki talent, wielkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Hmm brak fotek moich prac mam tylko jedna firankę do pokazania, ale oczywiście nie jest tutaj na oknie tylko na wieszakach na futrynie w wejściu do mojej kuchni ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo romantyczna. Czy usztywniałaś czymś promienie? Podoba mi się takie rozwiązanie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W dolnej części ramy z tafty jest pręt silikonowy usztywniający całą firankę,a promienie są tylko tak na milimetr do dwóch odstębnowane tak co 5 cm, najgorsze było połączenie organtyny gładkiej ze wzorzysta tak żeby nie było szwu na zewnątrz z żadnej strony, ale spoko wyszło ok. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudeńko ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna po prostu przepiękna brak mi słów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oniemiałam z zachwytu. Przejżałam wszystkie twoje prace od początku. Rewelacja a sala weselna i te krzesła bajer. Podziwiam. ________________________________________________________
|
62 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.