62 strony: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.d. fotek spodni ze skaju i koszula też w moim wykonaniu, oraz sukienka ślubna w kolorze śmietankowej bieli, dół muślin, góra koronka ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale Dzaga ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ale to bardzo podobają mi się te spodnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne spodnie. Już sobie wyobrażam ile bym je szyła chyba rok. Suknia ślubna fajna taka skromna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia ślubna piękna, takie podobają mi się najbardziej. Tymczasem większość sięga po gorsety... szkoda...
No a spodnie ... wow ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta ślubna suknia. Prosta a zarazem zjawiskowa.
Ma niezaprzeczalny urok! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Suknia przepiękna, taka zwiewna i delikatna, inna niż dzisiaj spotykane powszechnie. Bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze jedno zdjęcie koszuli... dziękuję wszystkim za miłe wpisy, kiedy ja nadrobię przeglądanie Waszych wątków nie wiem, bo jak już sobie rozplanowałam ładnie wszystko tak żeby mieć choć chwilkę dla siebie to wczoraj dopadła mnie jakaś nieziemska migrena, masakra dawno aż tak bardzo mnie nie bolała głowa, ale ważne że dzisiaj jest nowy dzień i już nie cierpię ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Głowa po prostu przypomina w ten sposób, że ją masz! I w założeniu powinien to być powód radości. Ale cóż, skoro wyszło, jak zwykle... ![]() Ta szyfonowa koszula jest super! Kiedy sobie przypomnę swoje zmagania z szyfonem - to aż mam ciarki na plecach... Brrr... A użyłem go kiedyś w podobnym klimacie estetycznym - dżinsowa koszula miała rękawy z szyfonu, a mankiety i kołnierzyk ze skóry. Umordowałem się z tym przeokrutnie i pomimo, że wyszło w sumie nieźle - nie mogłem już na to patrzeć... ![]() Fajnie Ci wyszło! Gratulacjony! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna muślinowa sukienka, lekka i zwiewna, bardzo mi się podoba ________________________________________________________
|
62 strony: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.