Stara Gwardia
![]() |
|
Pffaf na razie nie aktualny - mąż zatargał ją na strych i do dnia porodu nie będę w stanie jej znieść na dół. Reszta jeszcze jest. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzymam kciuki za poród. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Nooo! To teraz wszyscy głośno odliczamy! ![]() Trzymaj się! To podobno trochę boli... ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ech te męskie poczucie humoru ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Niteczko! To nie był żaden sarkazm, ani szyderstwo;
podobnie, jak faceci nie są w stanie sobie wyobrazić tego bólu, bo nigdy go nie doświadczą, tak również kobiety nie są w stanie wyobrazić sobie tego dojmującego uczucia bezsilności, kiedy ukochana istota cierpi, a ja nie mogę zrobić nic... To wcale nie miało być humorystyczne! Faceci też to przeżywają... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sorki...Jestem prawie świeżo po porodzie(dzidzia ma 7 miechów, nie zdążyłam zapomnieć drugiego jeszcze razu) a było ich trzy,dlatego tak reaguje, mój mąż na szczęście pomagał przy wszystkich, wsparcie męża w takiej chwili jest nieocenione ... --- Ostatnio edytowane 2014-05-21 08:23:36 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo wam kochani dziękuję za miłe i ciepłe słowa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to trzymam kciuki, a to coś na rozluźnienie, tylko nie śmiej sie za bardzo ![]() Ile jeszcze masz wytrzymać??? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
powinnam 2 miesiące ![]() a dziękuję za link - bardzo ich lubię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pfaff wrócił ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.