Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Aniu,czyli nie dla mnie ona . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bój się Boga dziewczyno, takie piękne tkaniny sprzedajesz! Nie wolałabyś sobie zostawić? Jak nie, to ja bym była chętna na niektóre ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire oczywiście zapraszam do przeglądnięcia tego co mam do upłynnienia i jesli sie na cos zdecydujesz pisz.
Z pewnością się porozumiemy. Mam swój wątek giełdowy na forum,tam znajdziesz linki do albumów ,które w miarę systematycznie uzupełniam i powstają nowe bo to jedyne rozwiązanie bym ogarnęła wszystko czego nie chciałabym wyrzucić,spalić a co się może komuś spodobać,przydać . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich po nieplanowanej,nieco dłuższej nieobecności. ![]() Miło mi widzieć forum w doskonałej jak zawsze kondycji,rozbudowane i z wieloma nowymi forowiczami. Bywają w życiu sprawy ważne ale także najważniejsze i takie właśnie mnie wyłączyły z aktywności Na pewno nie nadrobię zaległości ale mam nadzieję,że uda mi się zajrzeć do Was od czasu do czasu,popatrzeć na to co tworzycie i poczytać Was. Bardzo chcę ,więc wierzę,że mi się uda. Pozdrawiam Was serdecznie i zabieram się za przegląd wątków... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy z powrotem!!!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora cieszę się, że wróciłaś ![]() Mam nadzieję, że znów będziesz się udzielać na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć ![]() ________________________________________________________
Все можно(только осторожно).
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.