Świeżynek
![]() |
|
Dzięki, za podpowiedź. Jak na razie walczę z poprawnym ustawieniem naprężenia nici. Myślałam że dyferencjał może mieć tu znaczenie.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam!
Nie udało mi się rozwiązania tego problemu na forum, więc spróbuję tutaj. Ostatnio po zmianie nitek i nawleczeniu od nowa na owerloku, coś jest nie tak. Na spodniej stronie materiału po zszyciu ścieg wygląda jak na załączonym zdjęciu, robi takie luźne pętelki. Próbowałam już kombinować z napięciem nici, ale nic nie pomaga. Macie może pomysł, co może powodować tworzenie się takich pętelek? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam!
Nie udało mi się rozwiązania tego problemu na forum, więc spróbuję tutaj. Ostatnio po zmianie nitek i nawleczeniu od nowa na owerloku, coś jest nie tak. Na spodniej stronie materiału po zszyciu ścieg wygląda jak na załączonym zdjęciu, robi takie luźne pętelki. Próbowałam już kombinować z napięciem nici, ale nic nie pomaga. Macie może pomysł, co może powodować tworzenie się takich pętelek? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam!
|
Świeżynek
![]() |
|
Ups! Wybaczcie 3 posty, coś mi zaszalała przeglądarka....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj zoko,
Proszę, dodaj nowe zdjęcia - wierzch i spód, bo mam wrażenie, że nałożone są tu dwa obrzucenia na siebie. I wtedy może ktoś pomoże ; ) Napisz, jaki to ścieg, jak prowadziłaś nitki - nawlekałaś, przeciągałaś. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.