Stara Gwardia
![]() |
|
genialny pomysł z tym alfabetem! polski, boski
ilości różnorakich tkanin serdecznie zazdroszczę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alfabet to nie był problem, ale dobranie obrazków, żeby się zaczynały na każdą literą to była zabawa ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Narzuta dla sześciolatki, która musiała dotrzeć na czas, więc zdjęcia jakie są każdy widzi (zima nie sprzyja ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I jeszcze potwór, który właśnie został ukończony ale może poczekać na lepszą pogodę, zdjęcie robocze z kanapkowania (po przepikowaniu ma 260 na 220 cm). Teraz tylko zdjęcia, pranie i końcowe mierzenie ![]() ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O ile generalnie nie lubię patchworków, to Twoje mi się podobają na tyle, że chętnie nawet bym sobie takiego pomiał... Szczególnie ten cieniowany!
A jeszcze kiedy pomyślę, ile to roboty i popatrzę na precyzję... ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję cierpliwości i dokładności, piękne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
potwornie piękne! cieniowany olbrzym jest ach i och śliczny! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie wyszło, nawet nie chcę myśleć, ile to pracy.
Też pragnę wiosny ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielkie dzięki za dobre słowa. Wbrew pozorom to ten olbrzym zajął mniej czasu niż ten mały dla młodej (tu pikowanie mało mnie nie dobiło ![]() Pachworki to dla mnie relaks, szycie ciuchów mnie zbyt stresuje. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W Luksemburgu wiosna już tuż tuż, żurawie przylatują i hałas na niebie robią ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.