Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3

Zaaklimatyzowany
Zdecydowanie sprawa dla mechanika:) Moim tokiem rozumowania zaznaczone ściegi są elastyczne, co może na logikę świadczyć ze problem tkwi w transporterze. Czy Twoja maszyna ładnie i bez problemu szyje do tyłu?

W moim starym łuczniku miałam podobny problem ze ściegami wzmocnionymi/elastycznymi, przyczyna leżała właśnie w transporterze- nie cofał materiału na odpowiednia odległość.
Świeżynek
Do tyłu szyję bardzo dobrze c: ale jeśli chodzi o szycie do tyłu w elastycznych to nie wiem, jeszcze nie sprawdzałam
Świeżynek
Jak szyje tymi ściegami elastycznymi to kompletnie nie a w naprawie była i przed naprawą działały akurat te 3 ściegi zaznaczone na czerwono a teraz nie więc nwm :/
Stara Gwardia
No to reklamacja
Był już reklamacji i po tym sie coś stałooo .o. A przed reklamacją działały :<

--- Ostatnio edytowane 2014-11-02 09:22:44 przez Ilnez ---
Stara Gwardia
Bogdanie, dziękuję i pozdrawiam.

Fides

Liczę na to, że nasz Bogdan wypowie się w tej sprawie.
Zostałem wywołany do odpowiedzi. Nie miałem kontaktu z w/w maszyną, a w takim przypadku na odległość nie mogę powiedzieć nic bliższego, wymaga to osobistego sprawdzenia. Generalnie jest zasada, jeżeli czynności obsługowe wykonywane są prawidłowo i maszyna nie szyje dobrze, wymagana jest interwencja mechanika.

3 strony: < 1 2 3

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.