10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna robota. Dwie ostatnie sukienki bardzo mi się podobają. "Widzimiśki" projektantów niewiele by znaczyły, gdyby nie osoby, które potrafią przerobić je na kawałki materiałów, a potem na gotowe ubrania ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
zdjęcia całej kolekcji można znaleźć na Facebooku jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć to podeśle linka
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna robota!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna kolekcja
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A mnie się podobają wszystkie kreacja a sukienka nr 3 ma przecudny kolor! Zakochać się można! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to podeślij linka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wspaniale szyjesz, no i ten fakt, że masz dla kogo ![]() z ciekawości zapytam czy jesteś głównym wykonawcą strojów do kolekcji ? a co do tych pań, to zgadzam się z moimi poprzedniczkami... stroje prezentowały by się jeszcze lepiej, gdyby te panie nie były takie naburmuszone... no i milej by się oglądało... ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-30 19:05:26 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z poprzedniczką, prace super tylko minki modelek mają wiele do życzenia. ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.