Stara Gwardia
![]() |
|
Oglądałam Twoją galerię ze zdjęciami, te Az motywami kwiatów - wzięłam je za poduchy.A jeżeli nie, to co to jest?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie sa moje poduchy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko co szyłaś było ładne i jedyne w swoim rodzaju. Moda się zmienia na wszystko a poza tym trening czyni mistrza. Od twoich tzw uszytków emanuje ciepło twórcy. ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie zgadzam się poduchy, a szczególnie kwiaty są super.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam vardzo ze te tak mile slowa ![]() to pochwale sie jeszcze moimi kompletami i spodnicą na wspolnej sesji z koszulą firmy Mustasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Podglądam Cię często na FB i widzę, że naprawdę wpadłaś po uszy w ten folk! ![]() A zaczęło się bodajże od folkowej spódniczki w stylu Cleo, prawda? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolorowo i wesoło! Fajne to wszystko ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie ![]() ![]() ![]() mmstycha dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.