30 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
|
|
Bardzo mi się podoba
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
wow Wojtku pięknie ta sukienka wyszła!! Fantastyczny materiał ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnio jakoś mało fotek kreacji, ktore szyjecie. Susanna apeluje, aby zamieszczać fotki.
Więc ja klejam fotkę sukienki, ktorą ostatnio uszyłem. --- Ostatnio edytowane 2010-03-29 01:18:52 przez Wojtek --- |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku teraz święta wiec dużo prac domowych to na szycie nie ma czasu. Ale po świętach rozpocznie się sezon komunijno-ślubny więc można spodziewać się nowych kreacji :]
Piękna sukienkę uszyłeś, szalenie kobieca i ten kolorek - MÓJ ULUBIONY!! Ah ależ ta pani ze zdjęcia zabójczo w niej wygląda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna i elegancka!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No po prostu mistrzostwo Świata Wojtku, ten kostium jest przepiękny,kiedyś sobie taki uszyję jeśli pozwolisz
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
To ostatnie moje szycia przed Świętami, jeszcze przetrzymać czwartek, a potem WOLNE !!!
Ach te kobiety......,aby zdobyć upragniony ciuszek zrobią wszystko, przez ten komplecik z koronkową spódniczką wyszedłem wczoraj z pracowni po godz. 22. Ale jak byłbym kobietą też bym siedział na karku krawcowej. --- Ostatnio edytowane 2010-04-01 01:50:22 przez Wojtek --- Nie mogę wkleić dwóch pozostałych fotek, może pózniej. --- Ostatnio edytowane 2010-04-01 02:00:34 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2010-04-01 07:00:27 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Troszkę nie w moim guście, ale elegancka...
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mi najbardziej podoba się nr 2 ale wykończenie pozostałych - fiu fiu ![]() Wojtku co do wklejania fotek - błąd został zgłoszony i naprawiamy. ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wojtku jesteś wielki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Wątek jest zablokowany.