83 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No, no, Rojkowa, robisz furorę wśród moich znajomych, jedna koleżanka już zamówiła ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Tu, na forum, mamy też koleżankie motocyklistkie; do niedawna jeździła no koniu, a teraz MV Agusta 800.
To nasza kochana Ola (Gangrena) ![]() Odezwałabyś się czasem, cy cóś? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ooo... jakie tu tematy towarzysko-rokowo- motocyklowe przy weekendziku były. Mi też podobnie w duszy gra ![]() ![]() ![]() ![]() A nery jak zwykle- czadowe ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No dzięki ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-27 12:30:33 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaaa, Zbyszku, zamówienie na nerkę z koniem jest, masz jakiś pomysł???? ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Całe mnóstwo! A szczególnie jeden przypadł mi do gustu. Malunek (w oryginale) Kano Mononobu. Postaram się odwzorować jak najdokładniej. ![]() A na załączonej fotce - Ola. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja myślałam że rodzimy hucuł będzie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to Zbyszku jeszcze pogadamy ![]() Chciałam jeszcze napisać, dziewczyny i chłopaki, że Wam bardzo dziękuję za udostępnienia. Dużo mi to dało. Mi samej promocja to średnio na jeża wychodzi, a dzięki Wam zrobiłam duże kroki do przodu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma sprawy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to zniżki dla PRów