10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna bluzka, dobrze się układa. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, Ty bierz małą na ekrawiectwo, opowiastki jej poczytaj, fotki uszytków pokaż, od razu Ci się uspokoi dziecię, bakcyla szyciowego załapie, albo co najwyżej zaśnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
HAha, baardzo ją zainteresował.... komputer ![]() Pogoda dziś pod psem, mój domowy terrorysta usnął dziś dłużej ![]() ![]() Krążąc wokół tematów sennych urodziły się dziś same poduchy, większe, mniejsze... Ok, z dekoracjami nie poszalałam, ale też materiał ma taki elegancki wzór, że nie chciałam tego już niczym paskudzić (bałam się trochę efektu "wieś tańczy i śpiewa") ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właściwie, to zdjęcia powinny się znaleźć w dziale "nasze wtopy" ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie tak samo myślę o sobie i swoich uszytkach.
Te aplikacje sama robiłaś? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jednak się napracowałaś, podkładki są fajne, nie ma co narzekać ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne podkładki i mnie wcale nic nie kłuje w oczy ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.