Wersja do druku

Stara Gwardia
Kochani uszyłam mojemu TŻ spodnie, ale - jak sam stwierdził - za bardzo ściskają mu "klejnoty".
Chcę więc uszyć je jeszcze raz, ale nie wiem którą część wykroju muszę wydłużyć, żeby lepiej leżały. Pomożecie?
Załączniki
Stara Gwardia
Skrócić klejnoty ;) Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :):rotfl:
Skrócić klejnoty ;) Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :):rotfl:
:-D

--- Ostatnio edytowane 2015-05-19 15:02:12 przez iskralight ---
Stara Gwardia
Dawno, dawno temu czytałam o tym, że trzeba jedną nogawkę w męskich spodniach trochę inaczej niż drugą potraktować z oczywistego powodu. Skoro jest za ciasno, może trzeba postąpić odwrotnie, niż kiedyś czytałam - czyli w tym przypadku poszerzyć nogawkę. Tam dotyczyło to jednej nogawki. Na pewno polecam zrobienie próby czy to zadziała.
Załączniki
Stara Gwardia
Dawno, dawno temu czytałam o tym, że trzeba jedną nogawkę w męskich spodniach trochę inaczej niż drugą potraktować z oczywistego powodu. Skoro jest za ciasno, może trzeba postąpić odwrotnie, niż kiedyś czytałam - czyli w tym przypadku poszerzyć nogawkę. Tam dotyczyło to jednej nogawki. Na pewno polecam zrobienie próby czy to zadziała.
Dzięki, spróbuję.
Stara Gwardia
ale zauwaz ze na wykrojach nei ma podzialu na strony klejnotowe i neiklejnotowe, podkroj jest za ciasny i dlatego za bardzo sciskaja, wpijaja sie. sprobuj obnizyc podkroj.
Stara Gwardia
hmm... cóż wiele prób przede mną.

--- Ostatnio edytowane 2015-05-21 20:07:47 przez iskralight ---

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.