Stara Gwardia
![]() |
|
Hihi..fajny ciumkacz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajny pomysł na żabkę, jeszcze kilka metek by się przydało da ciumkania ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Do maskotek przytulanek dołączył "Piernikowy Ludzik". Czapeczka bawełniana, spodnie skórzane. Jak Wam sie podoba?
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ludzik spoko, tylko czy maluszek nie połknie tej czapeczki? Przynajmniej nie spróbuje?
A już na pewno nie powinien ciumkać skóry, bo w garbarniach używa się strasznie trujących i żrących środków do wyprawy. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Spodnie można ściągnąć. A czapeczka jest przyszyta, także musiałby się sporo natrudzić, aby ją zjeść. Ten materiał spodenek uwielbiam. Coś jak połamana skóra, delikatne i miłe w dotyku. Nie wiem jak się to fachowo nazywa.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciućkacz ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cium cium ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Do kolekcji dołączył "Dzidzikobus". Nawet ma jedną meteczkę w miejscu rury wydechowej. Właśnie skończyłam szyć. Wciągnęło mnie na maxa. Coraz lepiej rozumiem się z maszyną. Bardzo mnie to cieszy.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj fajna ta skórka ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.