Świeżynek
![]() |
|
Postanowiłam i ja pokazać moje skromne dzieła. Są to początki i niestety jeszcze niewiele tego jest, ale rozwijam się z każdym dniem. Wielu rzeczom nie zrobiłam zdjęć, a synek z nich wyrósł lub zostały wydane np jako prezent. Mam wiele pomysłów, lecz niestety z małym dzieckiem nie jest to takie łatwe i czasem brakuje czasu. Myślę, że niebawem pokażę coś nowego
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodenki cudne! brawo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak, poduszka. Jedna z pierwszych
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-08 23:03:26 przez magolove --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no nie powiem...na takiej to bym mogła spać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Też się zastanawiałam czym jest to włochate ![]() Świetny start. Bardzo fajne portki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, wiem że zaśmiecam ten wontek ale potrzebuje pilnie pomocy zastanawiam się nad kupnem overloka, rozważam opcję między GN1-4 GN1-2 a arką Fn2-9, proszę pomóżcie
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
TO NIE ZASMIECAJ !!!!!!!!!!!!
juz pytales o to ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki wielkie za życzliwość
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Specjalnie dla synka zrobiłam. Właśnie zakończyłam szycie. Pierwsze podejście do żabki. Mało wypełnienia, bo raczej służyć będzie jako ciamkacz. Muszę kupić wypełnienie, bo to co miałam to marne resztki. Jutro jeśli mi się uda zabieram się za sówkę lub pszczółkę. Myślę, że z czasem się wyrobię i będzie coraz lepiej.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.