Wersja do druku

Świeżynek
Witam. Mam na imię Emilia, trochę się zbierałam, zanim postanowiłam się przywitać. Jestem początkująca w szyciu. Mój niespełna 2 letni synuś zainspirował mnie do szycia. Jak się urodził, postanowiłam uszyć mu jakąś maskotkę, padło na tildowego niebieskiego królika. Siostra widząc moje "dzieło" zapragnęła takiego samego dla swojej córki. I tak to się zaczęło. Szyłam ręcznie, gdyż nie miałam maszyny do szycia. Przypomniało mi się, że teściowa ma starą walizkową Berninę, którą mi użyczyła. Po zrobieniu kilku drobnych uszytków, postanowiłam kupić własną maszynę do szycia. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką lidlowego Singera tradition 2282. Jak na razie spisuje się bardzo dobrze, na razie ciągle jeszcze poznaje jej możliwości i ciągle kompletuję "sprzęt": stopki, szpilki, nici, materiały wyszukuje w lumpkach, ale zbieram się do kupienia grubszej dresówki, z której chcę uszyć pierwszy ciuszek dla siebie ;) . Na razie chyba tyle o mnie ;)

Dużo już się dowiedziałam z tego forum. Bardzo mi się tu podoba i na pewno zostanę tu na dłuuuugo. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Emilia
Zaaklimatyzowany
Witaj :).
Pogromca spamerów
witaj :)
Stara Gwardia
Witaj.
Świeżynek
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie. Mam zamiar zagościć tu na stałe ;)
Świeżynek
Cześć Emilio, zrób zdjęcie tego tildowego- chętnie zobaczymy :)
I oczywiście witaj...
Świeżynek
Tildowy prościutki, bez ubranka i trochę już zmasakrowany, bo ma jakieś 1,5 roku ;). Ale dzielnie sie trzyma hehe :D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.