Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie,
Jaka to jest tkanina?, potrzebuje zrobic identyczny organizer z takiej tkaniny, czy ktoś może mi napisać jaki to materiał ? jak sie nazywa i gdzie mogę to dostać?, lub ewentualnie coś podobnego. pozdrawiam |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej
Ja bym szyła taki organizer z grubego płótna. Wydaje mi się że kupisz w każdym sklepie z tkaninami bez problemu ale poczekaj może na odpowiedzi mądrzejszych ode mnie ![]() Pozdrawiam |
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie nie mogę nic dostać grubego w sklepie z tkaninami, jakieś propozycje płótna?, najlepiej bezprośrednię nazwy lub linki.
Z góry dziękuje |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nie mieszkam w polsce wiec trudno mi cos powiedziec konkretniej, płótno to płótno sie mi tak wydaje. Nie wiem też o jaka grubość konkretnie Ci chodzi. Najlepiej by bylo jakbyś sam poszedł i dotknął. Zmień sklep, zapytaj o dostawę? Szukaj czegos grubszego i nie rozciągliwego.
Powodzenia |
|
Świeżynek
![]() |
|
Odwiedziłem kilka sklepów z tkaninami i nic grubego nie mają, czy ktoś może doradzić mi cokolwiek ?, ja się na tym nie znam, jestem całkowicie zielony więc wasza rada będzie bardzo cenna.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Poszukaj jakiejś hurtowni materiałów tapicerskich.
Ikeoskie są (były?) z jakiegoś rodzaju grubego ortalionu, pewnie z kodury też da się uszyć. Generalnie tkanina powinna być grubsza, sztywna i nieelastyczna. Albo cokolwiek co się podoba i nakleić na jakiś porządny sztywnik ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.