Wersja do druku

Świeżynek
Witam serdecznie,

Jaka to jest tkanina?, potrzebuje zrobic identyczny organizer z takiej tkaniny, czy ktoś może mi napisać jaki to materiał ? jak sie nazywa i gdzie mogę to dostać?, lub ewentualnie coś podobnego.

pozdrawiam
Załączniki
Zaaklimatyzowany
Hej
Ja bym szyła taki organizer z grubego płótna. Wydaje mi się że kupisz w każdym sklepie z tkaninami bez problemu ale poczekaj może na odpowiedzi mądrzejszych ode mnie;)
Pozdrawiam
Świeżynek
Właśnie nie mogę nic dostać grubego w sklepie z tkaninami, jakieś propozycje płótna?, najlepiej bezprośrednię nazwy lub linki.

Z góry dziękuje
Zaaklimatyzowany
Nie mieszkam w polsce wiec trudno mi cos powiedziec konkretniej, płótno to płótno sie mi tak wydaje. Nie wiem też o jaka grubość konkretnie Ci chodzi. Najlepiej by bylo jakbyś sam poszedł i dotknął. Zmień sklep, zapytaj o dostawę? Szukaj czegos grubszego i nie rozciągliwego.
Powodzenia
Świeżynek
Odwiedziłem kilka sklepów z tkaninami i nic grubego nie mają, czy ktoś może doradzić mi cokolwiek ?, ja się na tym nie znam, jestem całkowicie zielony więc wasza rada będzie bardzo cenna.
Zaaklimatyzowany
Poszukaj jakiejś hurtowni materiałów tapicerskich.
Ikeoskie są (były?) z jakiegoś rodzaju grubego ortalionu, pewnie z kodury też da się uszyć.
Generalnie tkanina powinna być grubsza, sztywna i nieelastyczna.
Albo cokolwiek co się podoba i nakleić na jakiś porządny sztywnik ;)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.