Stara Gwardia
|
|
Witam serdecznie wszystkie pasjonatki
![]() Od jakiegoś czasu po kryjomu obserwuję forum - znalazłam kilka cennych rad. Krawiectwo interesuje mnie od niedawna - dokładniej od maja 2010 kiedy to dostałam od mamy maszynę do szycia. Krawiectwo towarzyszyło mi całe życie - to zawód mojej mamy która naprawdę ma talent. (Właściwie nie ma rzeczy której nie umiałaby uszyć czy przerobić) Aczkolwiek nie interesowałam się tym specjalnie i do czasu kiedy dostałam maszynę popełniłam jedynie kilka ubranek dla barbie w wieku 8 lat ![]() Odkąd mam maszynę na tyle na ile mam czas coś szyję - najpierw torebka - dla mamy ![]() ![]() Porwałam się ambitnie na uszycie żakietu opisanego krok po kroku w burdzie (chyba 1/2011 lub 2/2011) i jestem w szoku - udało się ![]() Teraz chcę więcej i więcej ![]() Mam nadzieję że mnie przygarniecie. Serdecznie pozdrawiam Kasia |
|
Administrator
![]() |
|
Kasiu super, że do nas zawitałaś ![]() ![]() Witam i zapraszam do czynnego udziału wżyciu forum a nie tylko do podglądania nas ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jak najbardziej będę przykładną aktywną forumowiczką
![]() P.S. Świetny ten Twój blog - jestem Twoją fanką ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Cieszę się i dziękuję ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i ja witam uzdolniona forumowiczke ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć Kasia. A może zdjęcie żakietu na początek? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Kasiu ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i ja Kasiu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() też mam żakiet w zamiarze więc jak coś to wale prosto do ciebie :P ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Również witam serdecznie i czekam na Twoje prace
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.