Świeżynek
|
|
Dzień dobry. Witajcie
![]() Nazywam się Karolina i bardzo miło mi was poznać ![]() Często odwiedzam forum bo jest to kompendium wiedzy dla mnie. Kupiłam maszynę Silver Crest jakieś 2 lata temu, ale dopiero od pół roku przyłożyłam się do korzystania z niej. Teraz już kolejnym dobytkiem jest overlock Janome 744D (dopiero się poznajemy). Na koncie mam kilka fajnych (i totalnie nieudanych) rzeczy, które szyję dla siebie. W niedalekiej przyszłości wybieram się na zawodowy kurs krawiecki. pozdrawiam ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj,
Kurs stacjonarny czy przez internet? Jeśli to pierwsze to jesteś szczęściarą, że takie u Ciebie są.. Napisz jak Ci się użytkuje overlocka janome- mam maszynę tej marki i overlock też zwrócił moją uwagę, ale nie mogłam go pooglądać na żywo. Opinie użytkowniczek ma raczej dobre, ale pan sprzedający u mnie maszyny (również janome) overlocki sprzedaje i poleca inne.. ________________________________________________________
tutu |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam serdecznie ![]() popsutych mówisz? szyję dłuuugo, nawet bardzo dłuuuugo, a pudełko na koszmarki nadal ma u mnie rację bytu, bo ten się nie myli kto nic nie robi ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Im pełniejsze pudełko na koszmarki, tym lepsza krawcowa
![]() ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Chodzi o kurs stacjonarny w szkole odzieżowo-włókienniczej
![]() ![]() Ja wszystkie buble wyrzucam bo mi wstyd... ale macie rację. Chyba trzeba sobie to wybaczyć i zostawić na pamiątkę. ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj na naszej huśtaweczce! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.