Wersja do druku

Świeżynek
Dzień dobry. Witajcie :)
Nazywam się Karolina i bardzo miło mi was poznać :)
Często odwiedzam forum bo jest to kompendium wiedzy dla mnie.
Kupiłam maszynę Silver Crest jakieś 2 lata temu, ale dopiero od pół roku przyłożyłam się do korzystania z niej. Teraz już kolejnym dobytkiem jest overlock Janome 744D (dopiero się poznajemy). Na koncie mam kilka fajnych (i totalnie nieudanych) rzeczy, które szyję dla siebie. W niedalekiej przyszłości wybieram się na zawodowy kurs krawiecki.

pozdrawiam:)

Świeżynek
Witaj :)
Stara Gwardia
cześć:)
Stały Bywalec
Witaj,
Kurs stacjonarny czy przez internet? Jeśli to pierwsze to jesteś szczęściarą, że takie u Ciebie są..
Napisz jak Ci się użytkuje overlocka janome- mam maszynę tej marki i overlock też zwrócił moją uwagę, ale nie mogłam go pooglądać na żywo. Opinie użytkowniczek ma raczej dobre, ale pan sprzedający u mnie maszyny (również janome) overlocki sprzedaje i poleca inne..
Witam serdecznie :D
popsutych mówisz? szyję dłuuugo, nawet bardzo dłuuuugo, a pudełko na koszmarki nadal ma u mnie rację bytu, bo ten się nie myli kto nic nie robi :tak:

http://goraloveszycie.blogspot.com/
Świeżynek
Im pełniejsze pudełko na koszmarki, tym lepsza krawcowa ;) Nie da sie uczyć szycia nie popełniając błędów. A poza tym, nigdy nie wyrzucam nieudanych rzeczy, w miare nauki i po zdobyciu kilku umiejętności, udało mi się już odratować nie jedną taką rzecz :)
Świeżynek
Chodzi o kurs stacjonarny w szkole odzieżowo-włókienniczej :) i za darmoszkę :D

Ja wszystkie buble wyrzucam bo mi wstyd... ale macie rację. Chyba trzeba sobie to wybaczyć i zostawić na pamiątkę. :)
Krawiec-Filozof
Witaj na naszej huśtaweczce! :)
https://www.facebook.com/Zibiasz

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.