Zaaklimatyzowany
|
|
Tymczasowo mam przerwę w szyciu, choć właśnie zamierzam do tego wrócić. Na razie pokażę więc jedną z moich wcześniejszych prac (nie żeby było ich jakoś dużo).
Jest to spódniczka z cienkiego lnu. Model z burdy, tylko skróciłam ją dość mocno. Nie za bardzo lubię długości "burdowe", mam wrażenie że wyglądam w nich... kiepsko. Z tego, co zauważylam na forum, nie tylko ja tak mam. Pierwsze zdjęcie to tył, drugie przód. Suwak jest z boku. Nie usztywniłam w niej paska i to był błąd. Następnym razem musze się poprawić. Stopniowo będę dodawać inne moje prace. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jaki ładny słonecznik! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
urocza spodniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ladna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale słoneczko
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pozytywny akcent na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna spódniczka. ![]() Ja w przeciwieństwie do Was - wszystko wydłużam ,każdy niemalże wykrój, bo chodzę w maxi spódnicach i rzadziej sukienkach. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prześliczna!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dzięki za miłe słowa. Lubię żywe kolory i staram się szyć z takich właśnie materiałów. Prezentacja na modelce jest niestety niemożliwa, dopóki nie stracę kilogramów po ciąży. Gdybym teraz próbowała się w nią wbić, jak nic skończyło by się rozpruciem zakładek...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta Twoja spódniczka, Gosiu. Ja znów wydłużam, bo na mnie wszystko za krótkie.
A kolor w sam raz na ten sezon. Jak założysz, to potem na tego byczka...? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.