Wersja do druku

Świeżynek
Szukając czegoś w internecie, przypadkiem trafiłam dzisiaj na to forum i od razu pomyślałam, że nie może mnie tu nie być :D Mam dopiero 20 lat, ale szyję od zawsze, począwszy od ubranek dla lalek, jako mała dziewczynka, aż do teraz.
Krawiectwo mam po prostu zapisane w genach :) prababcia, babcia, tata, no i oczywiście mama, od której najwięcej się nauczyłam i uczę się cały czas, gdyż ma ona swój zakład krawiecki i to tam spędzam najwięcej czasu.
Moje motto życiowe - szyć, nie umierać. Mogłabym szyć bez przerwy (niestety się tak nie da :( bo są jeszcze inne obowiązki). Kocham tworzyć piękne rzeczy, wyjątkowe, oryginalne, mam milion pomysłów na minutę, ale zdaję sobie sprawę, że jeszcze nie potrafię wszystkiego - na szczęście mam jeszcze czas!

A więc, tak na dzień dobry pokazuję moją ulubioną sukienkę :buzki:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Cześć :hejka:
Miło że do nas dołączyłaś :) Przepiękna sukienka ;) Dawno szyłaś? :)
Świeżynek
Jakiś rok temu, a dopiero niedawno miałam okazje pójść w niej na wesele i pokazać światu :)
Stara Gwardia
Chętnie zobaczymy więcej uszytków :)
Stara Gwardia
Cześć. Nieźle skomplikowany masz nick.
Świeżynek
Cześć. Nieźle skomplikowany masz nick.
Przynajmniej jest niepowtarzalny :oczko:

Pewnie że wstawię inne moje szyte ciuszki, ale dopiero wieczorem jak porobię zdjęcia :aparat:
Stara Gwardia
Super :) nie mogę się doczekać. Patrząc na jakość sukienki można się spodziewać że reszta rzeczy też będzie łądnie i dobrze zrobiona ;)
Krawiec-Filozof
No witajże nam, Genetyczna Krawcowo!
Miło Cię powitać! :)
https://www.facebook.com/Zibiasz

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.