Wersja do druku

Świeżynek
Juz od kilku dni zaglądam intensywnie na to forum i postanowiłam w końcu sama założyć konto i na prawdę gorąco wszystkim podziękować za rady i informacje.
Dopiero zaczynam przygody z maszyna i szyciem. Maszyna jest ze mną od kilku dni zaledwie i jak na razie pomogła mi uszyć dwie proste torby, co jak na moje możliwości i umiejętności było sporym wyzwaniem.
Nie wyszły idealnie, w jednej wszystkim nawet wewnętrzna kieszonkę do góry nogami (co zauważyłam dopiero ja samym końcu ;) ale i tak cieszę sie strasznie, jakos sie udało!
To forum jest dla mnie, kompletnego laika, absolutna kopalna rad i wskazówek za co ogromnie dziękuje i mam nadzieje zaglądać tu coraz cześciej. Kto wie moze z czasem uda mi sie rownież komuś pomóc.
Pozdrawiam ciepło i udanej niedzieli :)

Załącza, rownież moje pierwsze "osiągnięcia" ;)

--- Ostatnio edytowane 2016-07-17 10:38:42 przez Befana ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Torebka 2 Torebka 2 Torebka 1 Torebka 1
Świeżynek
Witam. Ja również jestem tu nowa ;) Te torby są świetne i nie wiem, czy ja dałabym radę takie uszyć. W moim guście jest bardziej ta w kotwice ;) Pierwsze efekty szycia za mną, bo do tej pory były to głównie przeróbki, a teraz kroję formę na spodenki dla synka, ale planów sporo ;) A skąd Pani wzięła krój na tą torbę w kotwice? Korzystała Pani z jakiejś pomocy co, jak i w jakiej kolejności szyć? Pozdrawiam.
Stara Gwardia
Cześć Wam nowi forumowicze :hejka:
Na szyciowych blogach można znaleźć dużo instrukcji jak uszyć torbę ;) Wystarczyć poszukać na googlach :)
Świeżynek
A skąd Pani wzięła krój na tą torbę w kotwice? Korzystała Pani z jakiejś pomocy co, jak i w jakiej kolejności szyć?
Dokładne tak jak mowi Kot Filemon - wzięte z internetow konkretnie to z you tuba a jeszcze dokładniej tu: https://youtu.be/p8YHMqJi3a8
Pozdrawiam i powodzenia :)
Świeżynek
Befana Dziękuję. Spojrzę na to w wolnej chwili ;)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.