Świeżynek
![]() |
|
kurcaczki nie kumam
![]() nie chce obcinac dekoltu bo domyslam sie ze poszerze jego wlot, chcialam obciac sciagacz ktory pomniejszony o obwodx0,7 dal i tak dosc szeroki wlot myslalam obiac szablon po linii ktore zalaczylam na zdjeciu - tzn nie przy dekolcie a po dlugosci rekawa co przy rekawie u gory spowoduje skrocenie tej czesci dekoltu ktora styka sie z ramieniem dobrze mysle? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Da, owszem zmniejszy dekolt ale może popsuć kilka innych rzeczy.
Lepiej zrobić tak ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach joooo
![]() nie moglam skumac tego wydluzenia bo myslalam chyba o czym innym ![]() dziekuje ![]() a myslisz ze przy paszce wtedy tez analogicznie skrocic czy juz nic nie ruszac? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie po to podnosimy sam dekolt, żeby już nic nie ruszać niżej jeśli tam jest dobrze.
Samo podniesienie lub opuszczenie paszki nic nie zmieni przy szyi, a może spowodować że będzie uwierać, lub zrobi się taki "nietoperek". Nie myli się tylko ten co nic nie robi, ja szyję lat naście, a już niedługo będzie dzieścia, a czasem mam takie zaćmienia, że jak w końcu dojdę co i jak to sama nie wiem śmiać się czy płakać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No właśnie to samo miałam na myśli
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.