Stara Gwardia
![]() |
|
Od dłuższego już czasu przeglądam wasze forum a to za sprawą Ani Czeremchy kiedy trafiłam na jej bloga
![]() ![]() ![]() Jestem żoną, matką i babcią która jako młoda osoba uczyła się szycia, w kryzysie szyła dla siebie rodziny i znajomych aż do pewnego "ale" i wtedy przestała, ale za to zaczęła trochę bawić się haftem, uprawiać ogródek i czytać ![]() Pozdrawiam Tosia |
|
Stara Gwardia
|
|
Witamy serdecznie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łoj tam wiekowa, ważne że "robótkowa" ![]() Witam serdecznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Tosia ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozdrawiamy ponownie. ![]() Klikamy dodaj obrazy -> wybierz plik -> wybieramy plik , klikamy -> klikamy załaduj -> opublikuj post i wuala , gotowe. ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Tosial.
![]() Z doświadczenia Ci powiem, że da się żyć. Świat jest inny, ale trzeba szukać sobie przyjemności, a jedną z nich jest szycie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj ponownie!
Strasznie mi przykro z powodu śmierci męża ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.