Wersja do druku

Świeżynek
Witam wszystkie forumowiczki (oraz panów, jeżeli są) bardzo serdecznie :oczko:
Jestem całkowicie nowa w krawieckim świecie, maszynę dostałam wczoraj, póki co na próbę (jest to sędziwy Łucznik Predom 451) i przez dwie ostatnie doby nie odchodziłam od niej ani na krok, próbując nauczyć się tych najbardziej podstawowych podstaw z różnymi rezultatami :D. Mam szczerą nadzieję, że moje ostatnio nasilające się zainteresowanie krawiectwem i modą nie pierzchnie równie gwałtownie, jak się zaczęło, i że nauczę się czegoś pożytecznego, a może nawet uda mi się uszyć coś, w czym nie będę wstydziła się wyjść do ludzi :D. Chciałam też uprzedzić, że najbliższe kilka dni będzie zapewne obfitować w moje wątki z prośbą o pomoc w rozwiązaniu najbardziej banalnych problemów i w związku z tym prosić o wyrozumiałość ;>.
Pozdrawiam cieplutko :*
Stara Gwardia
Witaj:) Myślę, że złapiesz bakcyla, jak tylko zaczniesz szyć choćby najprostsze rzeczy dla siebie:) Zobaczysz:)
A Łucznik 451 jest niezniszczalny i super. Sama taki wciąż mam:)Od niego zaczynałam...

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.