Świeżynek
![]() |
|
Witam, jestem nowa na tym forum i chcialabym sie na wstepie przywitac. Mam problem odnosnie bawelny drukowanej. Chcialabym uszyc ubranka dla moich dzieci ze 100% bawelny, tkanina musialaby byc w ladne wzory,a ciezko takie dzianiny znalezc w sklepach stacjonarnych jak i internetowych, wiekszosc ma domieszke. Znalazlam dwie firmy cottonbee i ku-ka gdzie drukuja na tkaninach bawelnianych, jednak ich tkaniny nie nadaja sie na dresiki dla moich dzieci. Dlatego tez pomyslalam zeby zamowic tkanine z tkalni 100% bawelne lub 100% bawelne organiczna i skontaktowac sie z kims, kto nalozyl by nadruk i tu nasuwa sie pytanie czym drukowac? Wiem,ze na ku-ka drukuja cyfrowo, jednak kompletnie nie znam sie na innych opcjach poza sitodrukiem. Raz mialam robiona koszulke sitodrukiem i zeszlo doslownie po jednym praniu. Bardzo mnie to zrazilo. Jednak po 2latach powracam do tematu i chcialabym aby druk byl jak najbardziej trwaly, wole zaplacic wiecej, ale miec pewnosc, ze sytuacja sie nie powtorzy. Ktora technika najlepiej drukowac? Wiem, ze ku-ka.pl drukuja na tkaninach powierzonych, wiec jest to jakas opcja, natomiast boje sie, ze to wszystko zejdzie mi po paru praniach
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest już jakiś wątek o cottonbee
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.