Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej!
Zakupilem w tym tygodniu manekin. Zebym latwiej i szybciej mogl sprawdzic czy wszystko jest ok. Okazalo sie tylko, ze wbrew zapowiedziom w opisie manekin okazal sie bardzo maly... przyszedl chyba rozmiar S. Szczerze to celowalem w M. Czy znacie jakies sposoby aby domowymi sposobami zwiekszyc jego rozmiar? ![]() pozdrawiam! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja moją Francę owinęłam grubym szalem, ubrałam w różne swetry, bluzeczki i bluzki w których na razie nie chodzę, zwiększyłam jej niektóre obwody - trochę to pomogło ale i tak trochę odbiega wymiarami od moich. No i jakaś taka "miętka" jest
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ehh jednak co prawdziwe cialo to prawdziwe
![]() No nic, musze cos pokombinowac albo po prostu użyje manekina zeby sprawdzić czy wszystko "w miarę" porządnie leży ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja sobie zrobiłam sama manekina
![]() Potrzeba pomocy drugiej osoby i trzeba trochę zainwestować w składzie budowlanym ![]() Jest prawie idealny, prawie to przez mojego M., który za bardzo się wczuł ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
http://www.marchewkowa.pl/2010/10/tasiemiec-i-konkurs-tez-sie-znajdzie.html
Powyzej u Marchewkowej jest przyklad, jak zrobic taki model samemu na wymiar sylwetki, prosto i tanio. Moze kiedys sobie zrobie, ale mam malo miejsca w domu... |
|
Administrator
![]() |
|
Kiedyś w Burdzie było pokazane jak zrobić manekina na własny wymiar. Trzeba było poświęcić jedną koszulkę i sporo mocnej taśmy klejącej. No i konieczna był pomoc drugiej osoby, która by nas wyswobodziła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja właśnie wczoraj natknęłam się na opis domowego manekina, może komuś się przyda: http://www.burda.pl/poradniki/artykul/manekin-na-miare-1 ________________________________________________________
Nikt nie wierzy we mnie, uwierzę sama w siebie...
|
|
Administrator
![]() |
|
Właśnie to miałam na myśli ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też zrobiłam sobie manekina z pomocą małża
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.