22 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakłuczniku sukienka w sam raz dla naszego wieku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka, na wiele różnych okazji.Tylko chyba trudno dobrać naszyjnik, bo jest kołnierzyk więc może broszka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa, trochę się uspokoiłam i dzięki Waszym opiniom będę się czuła pewniej w tej kiecce. Bo przyznam się - chwilami miałam obawy czy nie będę wyglądała zbyt "szaro" jak na taką okoliczność. Marianka, materiał to "tkanina sukienkowa", tak było napisane na metce. Pewnie z minimalnym, bardzo minimalnym dodatkiem elastanu. Jest mini-mini rozciągliwy, albo takie mam wrażenie. Szyje się bardzo dobrze, nie strzępi się, łatwo się prasuje.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna, elegancka sukienka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elegancka i stosowna jak najbardziej. Cala koronkowa czy blyszczaca to dla mnie tez za duzo, choc troche mozna blysnac i faktycznie mozesz poszalec z dodatkami, fajny pomysl z blyszczaca kopertowka. Ja ostatnio bylam na weselu i tez mialam skromna popielata sukienke, ale buty kupilam do niej brylantowe. Po weselu sie rozpadly i wymienilam w ramch reklamacji na kozaczki.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eciepecie napisała 2014-07-17 w wątku o overloku Singer 14SH754 z Lidla "(jedyne moje doświadczenie z reklamacją to reklamacja butów, gdzie się okazało, że niewłaściwie je użytkowałam. Ja w nich tylko chodziłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny szaleją z szyciem a u nas winobranie
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sklep dobry, wydaje mi sie ze w naszym ccc tez nie ma problemu z reklamacja, gorzej z malymi sklepami, siostrze sprzedali buty ze niby ze skory, a skora byla na wierzchu a w srodku sztuczne i sie wyparli towar sprzedany, uwierzyla sprzedawczyni ze cale ze skory, a noga pali...
Jakluczniku teraz zauwazylam jaka modelke zrobilas z Loli! Tosial, zjadlabym takich winogron z krzaka, zrobilas smaka... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej Dziewczyny i Chłopaki, idą święta... Może to z mojej strony falstart - ale rodzinę mam dużą, znajomych też sporo dlatego szycie musiałam zacząć już. Oto pierwsze wytwory - kalendarze adwentowe. Wprawdzie adwent w tym roku nie będzie trwał 24 dni ale parę czekoladek więcej chyba dzieciom nie zaszkodzi
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny pomysł, bardzo ładnie dobrane kolorki.
|
22 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.