Świeżynek
![]() |
|
Witajcie,
Ponownie... ![]() Kiedyś miałam konto tutaj na forum, ale było to dawno temu i nie pamietam już nawet loginu ![]() Piszę do Wasz Szyjaczki ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Firmy często wysyłają własnym transportem,zdarza się że gratisowo.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Daleko nie szukając w Strimie partnerze tego forum od 1000zł wysylka z ubezpieczeniem gratis.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Weź, wysyłka z GLS - niby specjalnie traktują przewóz - brak awizo, dotarłam nast. dnia do serwisowanej maszyny przez firmowy Internet. Zmusiłam nast. razem kuriera, który nie miał kontaktu z firmą, żeby mi wysyłkę maszynową przyniósł. Parę godzin go szukali, żeby się na nim nie wyładowano, powiedzieli w firmie, że teraz to inny kurier przyjdzie. Patrzę - a w środku dziury "wolnego ramienia", tam, gdzie Bozi palec wykierował - w pudełku dziura po jakiejś ladze "na wylot".
Klęłam na czym świat stoi, bo z żarciem dla kota kurierzy (też z tej świetnej firmy) jeździli 5 dni. Niektóre inne firmy kurierskie, OK. Dobry kontakt miałam np. z DPD, nie narozrabiała wiele u mnie "Siódemka" i DHL. Różnie. W zależności od okoliczności, myślę. Euro RRV AGD dowiózł bezpiecznie do sklepu. Cenię tą firmę, i kupuję, mimo że trochę się dopłaca właśnie ze względu na transport i zadbany egzemplarz. Tyle moje doświadczenia. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.