Świeżynek
![]() |
|
Hej kochani
![]() Kupiłam ostatnio maszynę firmy TOYOTA model Super Jeans J34. Ogólnie jestem bardzo zadowolona natomiast mam z nią dwa małe problemy i nie mam doświadczenia by rozeznać czy to coś czym muszę się martwić i reklamować, czy tak po prostu działają te maszyny. Po pierwsze kiedy używam ściegu prostego wszystko pięknie działa, natomiast chciałam przetestować też ściegi dekoracyjne. I zauważyłam, że dla większości z nich ona robi je bardzo nieregularnie. Na przykład tutaj mam zdjęcie, jak wybrałam ścieg zyzgzakowy duży. Zobaczcie jak czasem pomija zrobienie zygzaka. Co może być przyczyną ?? Powinnam reklamować ? ![]() Drugie pytanie to zauważyłam od strony stopki, że w środku są jakieś takie jakby włoski. Zastanawiam się czy to może być oderwane części od nitki, czy jakieś fabrycznie zamontowane włoski ? Tutaj zrobiłam im zdjęcie ![]() ![]() Co o tym myślicie, to jakieś wady ? Najchętniej chciałabym usłyszeć odpowiedź od osób z doświadczeniem z maszynami TOYOTA ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do dzianiny załóż igłę do dzianin i prawdopodobnie jakieś pokretło które jest w tej maszynie przestaw na szycie dzianin.Maszynie na 99% nic nie jest.O fabrycznych włoskach nie słyszałam,może się ktoś inny wypowie ale na 99% to kłaczki z tkanin lub jakieś wkręcone nitki
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.