34 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdzie mam szukac Was dziewczyny w tym konkursie ![]() Jakas GAPA jestem i nic nie umiem znaleźć,poprosze o link jakis ![]() BARDZO serdecznie GRATULUJĘ Wam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Administrator
![]() |
|
Sallma ciekawe cóż to za tajemnicze urządzenie :> Gratulacje! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję
![]() Też właśnie jestem bardzo ciekawa, bo o dziwo wujek Googel nic nie znajduje w tym temacie - więc będzie niespodzianka. I na pewno wtedy będziemy jeszcze bardziej Beauty, razem z Agą ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-09 14:29:21 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gratuluje! ciesze sie, ze Twoja praca zostala doceniona ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję serdecznie
Szyjemy szyjemy, nie ma to jak dozwolony doping ![]() Sallma, gratuluję również, to może być albo prostownica do włosów albo waga łazienkowa chyba, bo to łucznik ma na swojej stronie ![]() http://www.galerialucznik.pl/pl/c/Salon-pieknosci/20 ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Agaffek GRATULACJE!!!To może w końcu córkę przekona i pozwoli Ci się fotografować???
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pierworodnej na pewno kiedyś przejdzie, ja też nie lubię się fotografować. Za to mam wdzięcznego modela. Oto czapka uszatka Misia i Misza we własnej osobie, poszewka na poduszkę (już wysłałam) i wielkie oszustwo, czyli materiał, który udaje futro, zalegał w szafie od dwóch lat, a teraz ma swoje 5 minut ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super podusia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie miałam zapytać co to za tkanina, ale doczytałam posta- bajerancki i podszeweczka też...a najważniejsze...modelka w czerwonej dopasowanej sukience i w "futrze" no no pełna elegancja- odjazdowo! ________________________________________________________
|
34 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.