Świeżynek
![]() |
|
A bo ja mam doskonałe wyczucie materii i czasu, i jak czegoś szukam, to tylko rzeczy nieosiągalne, albo przynajmniej trudno dostępne...
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
hahaha tak dokładnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam ten numer (nie chcę się pozbyć), ale nie widzę tam rozkloszowanej sukienki. Nr 121 błyszcząca odstająca ma dół z prostokąta (no prawie prostokąta) z wielkimi kontrafałdami.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie ten model mialam na myśli. Nazwałam sukienkę rozkloszowaną bo ma dopasowaną górę i szeroki dół
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No może rozkloszowana. Wydawało mi się, że musi być dół cięty z koła. Mnie się ta sukienka podoba w wersji z ołówkowym dołem. Masz większe doświadczenie w szyciu? Inne Burdy do porównania?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie mam doświadczenia, bo nigdy nie wyszlam poza wykroje, choc zaczęłam wcześnie. Mam inne burdy, ale nie zagladalam do nich przez kilka lat, wiec nie pamiętam co dokładnie w nich jest. Gdy będę odpowiednio zdeterminowana, to pewnie będę próbować składać różne wykroje. Na razie jeszcze szukam gotowca...
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.