Stały Bywalec
![]() |
|
Witajcie....
Bardzo się cieszę, że Was znalazlam. Mam cichą nadzieję, że Wasze forum zmotywuje mnie do powrotu do szycia.... Zaczęło się (zresztą pewnie jak u wielu z Was) od szycia ubranek dla lalek... potem pierwsze szyte ręcznie ubrania (spódnica z prześcieradła ![]() ![]() Dziewczynki dorastają, życie się poukładało... Jak dobrze pójdzie to najpóźniej we wrzesniu obronie mgr... I pojawiła się ogromna potrzeba realizowania siebie... w szyciu, bo jak pamiętam sprawiało mi to ogromna radość i satysfakcje, jak nic nigdy do tej pory... (za wyjątkiem dzieci ![]() A Wasze forum to skarbnica wiedzy, z pewnością rozwinie moje możliwości, a i sama podziele się chętnie tym co mam i wiem ![]() Pozdrawiam Asia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Joan wśród nas.
Z tego co piszesz wnioskuję, że naprawdę masz natchnienie do szycia, skoro po tylu latach przerwy myslisz aby do tego wrócić. Na pewno pobyt na tym forum Cię bardzo zmobilizuje i tego Ci życzę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super!!! Witaj na forum.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Asiu ja też miałam parę lat przerwy w szyciu ale dzięki forum zaczęłam znowu szyć i jestem z tego bardzo zadowolona i tobie życzę tego samego
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj serdecznie.
Czekamy na pierwsze po przerwie dzieła ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Asiu ![]() Zapowiada się ciekawie ... czekam na ciąg dalszy ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam i ja
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Asiu witam!
Początki "romansu" z krawiectwem identyczne jak u mnie ![]() Masz już doświadczenie - czas przejść do konkretów! Szycie to wspaniała sprawa, realizacja siebie, swoich pomysłów i duża oszczędność. No i szyjąc człowiek nie ma wyrzutów sumienia że 3 h przesiedział przed TV i zmarnował 3 h z życia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.