10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
Chodzę utykając... łydy bolą strasznie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super - będą piękne!!
![]() I w ten sposób doszliśmy do mądrości ludowej, że najważniejsza jest systematyczność. Wtedy owo coś do kawy można częściej i w komfocie psychicznym ![]() Tak sobie powtarzam, gdy po przerwie spowodowanej jakimś czynnikiem z mozołem trzeba odbudowywać formę. By wnieść wartośc dodaną do tej kwestii kilka rad na taki stan dla potrzebujących wiedzy: Podleczyć mięśnie - trzeba je zregenerować, wypłukać kwas mlekowy. Gorące okłady lub kąpiel, delikatne rozciąganie, pobudzenie krążenia lekkimi ćwiczeniami. Nawodnić organizm. Nie polecam środków przeciwzapalnych, ale czasami bez nich się nie uda znieść bólu, jeśli trzeba wysiłek powtórzyć w krótkim czasie. Nie odpuszczać w żadnym razie treningu!! ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Żadnych tabsów - póki nie muszę to nie przyjmuję ![]() ![]() W każdym razie po nartach to mięśnie w udach aż mnie paliły z wysiłku a po kilu wypadach zero bólu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno jak tam Twoje zakwasy ? Ja po wczorajszych ćwiczeniach czuję baaardzo moje zimowe lenistwo,ała ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Coraz lepiej, wychodzę na prostą ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czyli oprócz nóg dbasz też o ręce?
I słusznie! ![]() A szyja?
A co sobie zafundowałaś tytułem wiosennego rozruchu? |
|
Stara Gwardia
|
|
Siłownię ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Cała w zmarszczkach ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem czy widzieliście kiedyś rozmowę z p.Tyszkiewicz.Na szyję proponowała klamerki do bielizny. Naciągnąć skórę z tyłu głowy i złapać klamerkami ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() To mam wzór sukienki dla Ciebie ![]() Szyja elegancko ukryta!
Dobre! ![]() Pieszczoty gratis! ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-20 15:04:17 przez Dark --- |
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.