Stara Gwardia
![]() |
|
I sporo osób ma rację. Chyba na stronie Łucznika są przykładowe strony z tej książki - zobacz sobie spis treści i ile detali jest omówione, a także przykładowe strony z instrukcjami. Bardzo dobrze wydane 34 zł
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
35zl plus 18zl przesylka, ale raz wydam i moze wroci mi chec do szycia... a jak nie, to pozostane przy ciuszkach dla coreczki, lepiej mi sie te male rzeczy szyje... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
E... faktycznie, zapomniałam że cena jest inna. Wybacz, a przesyłkę pominęłam, bo robiłam jednocześnie większe zamówienie i na dodatek z paroma innymi osobami, więc przesyłka wyszła prawie mi rzędu kilku zł. A cenę wyparłam z pamięci, bo to był dobry wydatek, nie żałuję ani trochę zakupu.
|
|
Świeżynek
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Helen - opisów nie ma co czytać _zawczasu_. Wydają się nagle znacznie jaśniejsze, gdy posuwasz się krok po kroku do przodu i jesteś na tym właśnie co trzeba etapie szycia.
To jest za dużo czynności, za dużo etapów i zmian, żeby je wszystkie zwizualizować przed szyciem. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te spodenki wykonczyly i mnie i moja maszyne!!! Zalozylam stopke do zamkow krytych, przeszylam kilka cm i trach... teraz ciezko chodzi i szura, jakby cos sie ocieralo w okolicy chwytacza, ktory to juz kilka razy rozbieralam i skladalam do kupy, wyczyscilam, naoliwilam i nic ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A rozebrałaś cały dół ? Tzn płytkę ściegową i ząbki też odkręć i wyczyść może tam się coś zaczepiło razem z odrobiną igły która się złamała ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Plytke odkrecilam, zabkow nie. A zlamany kawalek igly znalazlam... no trudno, jutro i tak jade na kilka tygodni do Polski, jak wroce to bede sie dalej martwic :/ --- Ostatnio edytowane 2011-06-18 21:58:00 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj helen
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
chciałam dodac zdjęcia ale coś nie wyszło