Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Od dawna pasjonuje mnie szycie i robótki ręczne, choć niestety do tej pory niewiele udało mi się osiągnąć w tym kierunku. ![]() Zawsze marzyłam o tym, iż będę umiała samodzielnie uszyć sobie i najbliższym różne cuda. Oczywiście nadal o tym marzę i będę dążyła do tego, aby to marzenie spełnić. Zaczęłam od kupna maszyny ![]() Teraz "tylko" muszę nauczyć się szyć ![]() Mam nadzieję, że dzięki pomocy tego forum będzie mi łatwiej samodzielnie nauczyć się krawiectwa. Wierzę bowiem, że poprzez metodę prób i błędów można obejść kursy szycia, których pomimo wielu długich i monotonnych poszukiwań, nie znalazłam w moich okolicach ![]() Już się nie mogę doczekać aż zacznę "buszować" po forum, a jeszcze bardziej, aż będę mogła pochwalić się jakimś osiągnięciem w dziedzinie szycia. Trzymajcie kciuki! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jesteś na dobrej drodze! Czekam na pokaz dzieł!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pomożemy ile możemy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj i owocnych prób ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo Wam dziękuję!
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy i powodzenia ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy - i czekamy na pierwsze sukcesy!
W ewentualnych niepowodzeniach - na pewno pomożemy! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam i życzę udanych prób
|
|
Administrator
![]() |
|
Witaj!
Kciuki trzymamy, żebyś się nie poddała i próbowała mimo "przeciwności losu" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i ja i zaciskam kciuki za "pierwsze koty za płoty' ![]() No i pokazuj nam pokazuj co szyjesz ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.