Świeżynek
![]() |
|
Świeżynek się wita
![]() Mam na imię Ola, mieszkam w Warszawie, moje hobby to szeroko pojęta kynologia i chów szczurów - mam wspaniałą psicę Negrę i piątkę szczuraków płci męskiej. Lubię robótki ręczne, ale większość z nich tylko na chwilę - szydełkowanie, decoupage, najdłużej zajęło mnie filcowanie ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy na forum. ![]() osobliwe zainteresowania - te szczurkami mam na myśli ![]() Ale każde hobby jest fajne i mam nadzieje,że szycie zatrzyma Cię z nami na dłużej. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witaj Olu ![]() Mam dzieję, że znajdziesz na forum to czego szukasz a jeśli nie to śmiało pytaj ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witamy serdecznie... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
witaj i czuj się u nas dobrze
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy witamy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cze Olka! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polecam założenie osobnego wątku ORAZ wklejenie tych pytań w jeden post. Ja nie pomogę, coś wiem, ale nie jestem po szkole krawieckiej, więc nie chcę robić zamieszania.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj babyduck ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.