Stara Gwardia
![]() |
|
Witam,
zanim wystawię to "cudo" na allegro podpytam tutaj. Czy ktoś chce kupić Owerlok Łucznik Minilock FN 2-9? Kupiłam go w grudniu 2010 ze sklepu NEO24pl, używałam może 5 razy, jest na gwarancji (2 lata od zakupu). Kosztował około 190 zł, a ja proponuję 90 zł za maszynę + 21 zł za paczkę pocztowę ekonomiczną (waga około 10 kg z opakowaniem). Opinie o nim jakie są, każdy wie, ale znam jedną Panią (pobierałam u niej kilka lekcji na początku mojej "kariery" krawieckiej), która potrafi nad takim zapanować i szyje na nim cuda. Ja jednak mojego nie okiełznałam, nie mam tyle cierpliwości, choć jedne spodnie i spódniczkę na nim obrzuciłam całkiem ładnie ![]() No więc, moja oferta jest aktualna przez tydzień ![]() Mam wszystko, oryginale opakowanie, instrukcję w języku polskim (prawie polskim, bo są tak ciekawe błędy jakby była napisana przez obcokrajowca ![]() Jak wrócę do domu wrzucę zdjęcia. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
czekamy Joasiu na fotki
ja mam 2-7 D juz 11 lat,najzwyklejszy ale nadal dobrze obrzutke robi ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-01 18:20:38 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Co dokładnie robi ten owerlok a może czego nie robi że jest taki trudny do okiełznania
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja po prostu nie potrafię go wyregulować do konkretnej tkaniny, albo mi plącze albo zrywa nitkę. Jak mi się przez przypadek udało go ustawić to obrzuciłam spodnie i spódnicę, a potem brakło mi cierpliwości na przestawianie na inny materiał i poddałam się
![]() Na zdjęciu nie ma założonych nitek do igieł, nitki zrywają mi się wszystkie, albo ustawię go tak, że góra się zrywa, albo dół. I nijak nie potrafię wyregulować dobrze. Nitki raczej nawlekam dobrze. --- Ostatnio edytowane 2011-07-02 00:38:33 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Joasiu to ja kupię od ciebie ten owerlok mam nadzieję że dam sobie z nim radę,w najgorszym wypadku opchnę go gdzieś dalej,daj znać pocztą e-mail jak z zapłatą
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Czy mogę w takim razie już zamknąć watek? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, wystąpił problem, bo nie mogę znaleźć dowodu zakupu a bez dowodu przepada gwarancja
![]() ![]() ![]() Być może będę go jeszcze raz wystawiać jako prawie nowy, ale bez gwarancji. Wstrzymaj się trochę z zamykaniem, na razie jestem w kontakcie z Edytą i usilnie przeszukuję kartony. |
|
Administrator
![]() |
|
OK, tylko daj(cie) znać jeśli dobijecie targu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok, już znalazłam
![]() Łucznik sprzedany, zbieram na "łatwiejszego" overlocka ![]() Można zamknąć wątek. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok, już znalazłam
![]() Łucznik sprzedany, zbieram na "łatwiejszego" overlocka ![]() Można zamknąć wątek. |
Wątek jest zablokowany.