Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej ![]() Mam na imię Kinga. Krawiectwem zajmuję się już jakiś czas. Projektuje i tworzę sobie "zwydziwiałe" formy:P Ogromnie się cieszę że Was znalazłam w tym internetowym świecie! Czytam sobie wasze wpisy i czytam i nacieszyć oczu nie mogę! Jednak są jeszcze ludzie którzy potrafią coś stworzyć własnymi siłami! Mam ochotę Was uściskać! Będę tu wpadać możliwie jak najczęściej i podziwiać Wasze dzieła ![]() Mam nadzieję że również i ja będę mogła czasem pomóc ![]() Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia :* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Kingo fajnie że nas znalazłaś i do nas dołączyłaś,czekamy na twoje zaprojektowane i ''zwydziwiałe'' dzieła
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Troszkę już jest w galerii :P
Buźki :* ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
O kurcze !!! świetna galeria , mało co z krzesła nie spadłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo, bardzo, bardzo ale to bardzo miło mi to słyszeć! :** ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Kingo!
Twoja strona jest fantastyczna. Dobrze,że jest weekend ![]() Jest bardzo ciekawa a Ty .. Ty jesteś artystką z krwi i kości to nie ulega wątpliwości. Z przyjemnością będę oglądała Twoje kolejne dzieła i śledziła losy Twojej kariery. Miło mi Cię poznać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj Madame ![]() ja też odwiedziłam już Twoją stronę- to tak jakby wejść do jakiejś innej bajkowej rzeczywistości. Pozdrawiam serdecznie ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fiu fiu! Ależ jesteś twórcza! Bardzo podobają mi się twoje projekty!
/Nie wiem, nie wiem, ale mam wrażenie, że ściągają do nas ludzie o tak przeróżnych krawieckich profilach, że trudno byłoby to sobie wcześniej nawet wyobrazić! Chyba żadne inne forum nie ma tak szerokiej kolekcji forumowiczów! ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj!!!
Twoje dzieła rzeczywiście niesamowite! Robią duże wrażenie ![]() Ja to bym chciała nauczyć się szyć zwykłe ciuchy ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witam również ![]() fajne dziwolągi tworzysz ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.