Wersja do druku

59 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Stara Gwardia
Kasia, trzeba monitowac gazetki z lidla, zawsze wczesniej podaja takie informacje.
Do tej pory jak ,,rzucali" maszyny, to do kazdego Lidla.
Co do ceny, trudno przewidziec. Ja np w pazdzierniku ub. roku placilam za swoją 299, a jak byla w grudniu to juz po 349 bodajze. Ale mysle ze 350 zl nie przekroczy. Ja mysle, ze to naprawde dobra maszyna za takie pieniadze.
Sprawdzaj tez tutaj na forum, jak ma sie pojawic, to zazwyczaj u nas ta informacja tez juz jest. Choc mozesz tez zadzwonic na ifolinie z lidla, moze mają takie informacje.

pomytaj na infolinii bo może jeszcze gdzieś są, koleżanka tak kupiła długo po
Stara Gwardia
Hej,nadal zadowolone jesteście z "selverkow"?Ciekawe kiedy teraz rzucą w lidlu maszyny i czy w ogóle jeszcze je rzucą.
Stara Gwardia
jak najbardziej :) jedyne co, to to że dzięki nim (mam maszyne i overlocka) zaczęlam znacznie wiecej szyc i nawet cośtam na tym zarabiać :zawstydzony: więc powoli wymieniam "park maszynowy" - bo jednak boję sie, że w którymś momencie silverki powiedzą, że mają mnie dosyć :p
Choruję na tę maszynę ,choć z mojego prostego łucznika jestem zadowolona ,ale chciałabym ja kiedyś w przyszłości kupić.Boję się tylko,że jak będzie promocja ,to ja nie będę miała znowu kasy i nie kupię,ech...:(
Stara Gwardia
ja zamieniłam łucznika na silverkę (sprzedałam kornelię i kupiłam silverka) i jestem z tej zmiany bardzo zadowolona. A kasę zawsze można na chwilkę pożyczyć, w końcu 300 zł to nie kilka tysięcy ;)

W poniedziałek pojawią się w Lidlu maszyny Silvercrest i akcesoria krawieckie.
:)

Aniu- Czeremcho, czytam Cię na wszystkich forach o krawiectwie i jestem pod ogromnym wrażeniem ogromu Twojej wiedzy, umiejętności, doświadczenia i umiejętności prostego i klarownego ich przekazywania! Pokłony! :)

--- Ostatnio edytowane 2012-09-21 14:33:21 przez ivoncja ---
Mistrzyni Krawiectwa
Dzień dobry!

:zawstydzony:

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
ano wlasnie, czy ktos moglby fachowym okiem lypnac na te akcesoria krawieckie i odpowiedziec na pytanie czy bardzo poczatkujaca 'szwaczka" powinna sie w cos z tych zestawow zaopatrzyc?

59 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.