Świeżynek
![]() |
|
Zastanawiam się nad powrotem do szycia - kiedyś czasem coś szyłam (tak w ogóle z wykształcenia jestem m.in. projektantką mody, hehe, ale niespecjalnie praktykującą), ale prawdę mówiąc - to pewnie niepopularne słowa na tym forum - nienawidziłam szycia! szczególnie wykańczać; wszywanie pasków w spodnie, itd. Brrr! Te pętelkujące nici, wrr!!!
Ale jakoś ostatnio (trochę pod wpływem początkująco-szyjącej przyjaciółki) zaczynam myśleć o powrocie i przeproszeniu się z maszyną.. Najbardziej, tak naprawdę, interesuje mnie szycie torebek ze skóry i pod tym kątem zajrzałam na forum.. Ale kto wie, może rozszaleję się bardziej i będę szyć, szyć, szyć? ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj
jak tu troche z nami pobedziesz,to przyjdzie Ci ochota na szycie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam Cię również Słońce ![]() Nawet się nie zastanawiaj tylko szyj, szyj i szyj! Zwłaszcza że z wykształcenia jesteś projektantką! Ja osobiście też nie lubiłam wykańczania ale przecież praktyka czyni mistrza! Szyjmy! szyjmy! szyjmy! ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Można szyć niewykończone ![]() Witamy! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wita Ewito!
Mnie też odstrasza od maszyny to wykańczanie... ale próbuje się opamiętać bo jednak warto sobie czasem coś uszyć więc trzeba się wziąć w garść. ![]() Sadzę,że i Ty wrócisz do szycia ciuszków,to tylko kwestia czasu ale póki co - z przyjemnością popatrzymy na Twoje torebki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ewita nie napiszę nic nowego - ładnie przeproś się z maszyną i szyj. Rozbudź w sobie na nowo wyobraźnię ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Ewita
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj!!!Zgadzam się z Edytką im częściej zaglądam na forum tym bardziej motywuję się do szycia....Mam nadzieję i tego Ci życzę żebyś znów odnalazła się w szyciu,jednak ja bardzo chętnie obejrzałabym projekty PROJEKTANTA ZAWODOWEGO a może nawet pokusiłabym się o to by zaprojektowany ciuch uszyć a co....fajna zabawa by była no nie?????
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam Cię również ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.