Administrator
![]() |
|
Prace McQueena robię wrażenie. Zachwycają. Wychodzą poza schematy.
Zdjęcia pochodzą ze strony -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kolejne zdjęcia ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I kolejne ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Kolejne: ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
I ostatnie ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Przepraszam, znalazłam jeszcze to: ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To są dopiero dzieła sztuki.... Zawsze mnie ciekawiło jak wygląda praca od podstaw nad takimi dziełami... Ludzie maja różne marzenia, a moim jest min. uczestniczyć w takim powstawaniu dzieła, chociażby tylko jako widz ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie te prace zawsze trochę przerażały, co nie zmienia fascynacji niezwykłym talentem McQueena. Jego prace wyglądają jak twory, które przerastają modelki albo żyją własnym niesamowitym życiem. Takie modowe szperanie w genach. Ale kroje genialne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
No, to prawda, są lekko przerażające. Oglądając je odczuwam podobny niepokój jak przy niektórych obrazach Salvadora Dali. Jedno pewne, on tworzył sztukę nie konfekcję. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Aire czyżbyś uważała, że prace McQueena to konfekcja???? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.