23 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
dziś uszyłam strój Złej Królowej z Królewny Śnieżki i zrobiłam naprędce zdjęcia. Jutro spróbuję zrobić nowe, lepszej jakości. Jutro też skończę płaszcz i strój Staruszki, w którą ta Zła Królowa się zmieniła - to pofotografuję i wkleję
|
|
Stara Gwardia
|
|
za..bisty (sorki Sus, ale to jedyne słowo jakie przyszło mi na myśl)
Ja też chcę być złą królową!!! ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ale świetny!
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja nie mogę ![]() Xanti wybaczam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny strój ,masz talent.
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super jest to przebranie. Pajesiu masz jakieś wykroje na te stroje, czy sama wymyślasz? No i kto stanie się posiadaczem tego pięknego przebrania, bo to chyba dla dorosłego?
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
....: stroje dla dzieci Pajesi
To duże dziecko? W każdym bądź razie b.ładne, to i makijaż musi być drapieżny mi się podoba POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo duże, takie pod czterdziestkę
![]() to prawdziwie Zła Królowa była na przedstawieniu w Przedszkolu, z tego co wiem, strój zrobił furorę - mam dostać zdjęcia z pozwoleniem na wklejenie tutaj ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jolu, to były stroje wymyślone przez znajomego, nieco zmodyfikowane przeze mnie.
opisałam Ci proces twórczy - niby opublikowałam , ale coś zeżarło.... ![]() generalnie, założenie było takie, by były maksymalnie proste w formie/konstrukcji, np suknia to obrysowany człowiek, z rękawami jakie małe dziewczynki rysują królewnom, kołnierz z resztki spod jednej pachy, usztywniany wieloma warstwami flizeliny |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna Ci ona . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
23 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.