154 strony: « < 119 120 121 122 123 124 125 > »
Świeżynek
![]() |
|
Jakie było moje zdziwienie gdy wczoraj popołudniu znalazłam lutową burdę w skrzynce.Po obejrzeniu stwierdziłam, że jest pare fajnych modeli.
Osobiście mam ostatnio fioła na punkcie sukienek i od tego zaczynam oglądanie.Sukienka 101 i 102 prostota i elegancja takie właśnie lubie. Ciekawa jest sukienka 113 z trzech kolorów ale ile roboty to wszystko pozszywać! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno juz nie zachwyciła mnie Burda, jak ta lutowa wlasnie ![]() I sukienki, i spódnice i bluzki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie także lutowa zachwyciła, tez zestaw biała spódnica z czerwoną bluzką - zakochałam się ![]() Marcowa też się nieźle zapowiada. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Lutowa już jest w kioskach? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Lutowa Burda już jest. Pojawiło się również dzisiaj specjalne wydanie burdy "szkoła szycia" ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Superowo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a oglądał już ktoś tę Szkołę Szycia? Jest tam coś fajnego? ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
|
|
Ja sobie kupiłam i mi się bardzo podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
kolejna porcja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
i koniec ![]() ________________________________________________________