154 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Świeżynek
![]() |
|
Wydaje mi się, że kwietniowa Burda będzie ciut lepsza niż marcowa. Lubię takie klimaty - kobiece, dopasowane stroje
I tez tak mam, ze to co teraz mi się nie podoba - to wpadnie mi w oko za jakieś 2 lata _____________mam tak samo |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja mam nową burdę dla dzieci
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Marzenko - milo znow Cie widziec na forum ![]() Tu pierwszy wglad no nowej burdy - szycie krok po kroku http://www.burdastyle.de/aktuelles/news/burda-easy-f-s-2012-erste-vorschau-aufs-heft_aid_4134.html A tu mozna wygodnie przejrzec kwietniowa burde (jedna rzecz na pewno sobie uszyje) http://www.burdastyle.de/aktuelles/news/burda-style-04-2012-alle-modelle-aus-heft-4_aid_4133.html ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powoli wracam
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A ta dla dzieci jest już w sprzedaży? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dla panów miało być, a tu widzę....w sumie nic nie widzę ciekawego ![]() płaszczyk dla dziewczynki wpadł mi w oko i czarna sukienka z rękawkami z koronki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podobno od dzisiaj ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a prosze bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Troszkę pojechali po bandzie. Sukienka model 103 bardzo trafia w mój gust ale z tego samego modelu są 3 niemal identyczne uszytki różniące się długością. Tak samo z sukienki 115. No i spódniczka z poziomymi zaszewkami 122B - szyłam taką z innego wydania Burdy. Fajnie że pojawia się strój kąpielowy - materiał mam kupiony od 2 lat, może wreszcie coś z niego uszyję ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.