27 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Złote rączki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dech mi zaparło. Dopiero teraz żałuję, że nie jestem Słowackim i język giętki nie potrafi powiedzieć tego co pomyśli głowa. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A to ''lekkie ''zlecenie klientki na okno w nowym mieszkaniu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
bardzo ładne lubię jak firanka nie zasłania całego okna
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Faktycznie kontrast między firankami i kanapą ogromy, ale i jedno i drugie bardzo mi się podoba ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-11 21:21:49 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Piękne! Oj chciałabym takie firanki?! Tylko, że u nas okna są duże i średnio to wygląda. Niemniej muszę pomyśleć czy nie uszyć 2-3 takich firanek i powiesić na jednym karniszu. Choćby w kuchni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Po długim okresie znowu zaszalałam najpierw na ciężko a później lżej ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
prześliczne... wręcz cudowne... ![]() powiedz jak ty to robisz??? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A teraz to lżej ________________________________________________________
|
27 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.