27 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kobietko ależ masz talent!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Niebieski fotel sam mnie zaskoczył efekt bardzo mi się podobał a zdolności ??? mam trochę metrów przeszytych tkaniny i skóry to tak jak kierowca ma 100 tyś przejechanych kilometrów to nie jest już zielony kierowca tak się u nas mówi pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacja!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochani a to dla hicior sukienka wersja mini dla lalki nie pamiętam kiedy taką szyłam chyba jak byłam dziewczynką może nic nadzwyczajnego ale dla mnie coś nowego takie tyci elementy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka bombowa! Warto mieć takie domowe archiwum X ![]() ![]() Mnie szycie dla lalek zawsze odpychało przez te malutkie elementy i całą tę dziobaninę. Pamiętam, że dla lalek szyłam raczej jakieś pościele do wózka czy łóżeczka, a potem od razu przerzuciłam się na odzież dla nastolatek, czyli dla mnie ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
|
|
Wow podziwiam. Fotele i te sukienki wyglądają na wyższą szkołę szycia ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocza, jaka maleńka... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ urocza, pamiętam jak mi chrzestna jak byłam mala uszyła suknię ślubną dla lalki barbie była najcudowniejsza ![]() ________________________________________________________
|
27 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.