27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Stara Gwardia
|
|
E tam zaraz cuda ![]() dziękuję bardzo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego, co Ty wyprawiasz ![]() Dora, a przerabiałaś kiedyś siedziska motocyklowe? Bo potrzebuję swoje obniżyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czy dużo musisz obniżyć to siedzenie napisz na priv to może coś poradzę
![]() |
|
Niesamowite są Twoje dzieła, jestem pełna podziwu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dla mnie to nie do ogarnięcia ile to pracy i jaką trzeba mieć głowę żeby to wszystko tak ładnie ze sobą zgrać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Oj długo mnie nie było u siebie czas to pomału naprawić na początek sukienki zostało tylko muśnięcie żelazkiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Myślę, że byłoby miło, gdybyś zamieściła na forum jakiś tutorial szycia satyny i atłasu ![]() Dokładnie, po kolei opisz: o której godzinie szyłaś, co jadłaś przedtem, co było w TV, jaka muzyka jest zalecana do tej roboty, czy można dzień wcześniej jeść czosnek? ITP... ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Gdy na pierwszą rzecz spojrzałam pomyślałam od razu: "Jaki fajny kwiatek". Podoba mi się. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zibiaszu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Tedy wrzucaj obrazki, a nad opisami się pogłowimy później wspólnie ![]() Jak się zapatrujesz na koncepcję oną? ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.