27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne sukienki! Obie bardzo mi się podobają
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wow szczególnie ta druga mi się podoba - ciekawy krój i ciekawy efekt końcowy! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super sukienki
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajne sukienki, w drugiej rozpoznaje model burdowy, za ktory chcialam sie kiedys zabrac, ale te wszystkie zakladeczki (czy jak to sie tam zwie) mnie zniechecily... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękne ten spód wyglądający jak płatki extra ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna rzecz. Podziwiam. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki bardzo za miłe słowa Helen tak to jest model z Burdy po modyfikacji ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Moi chłopacy w końcu zadowoleni ale jak to bywa szewc bez butów chodzi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A tu młode damy i rycerze usatysfakcjonowani ![]() ________________________________________________________
|
27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.