Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Nazywam się Kinga i uwielbiam szyć. Tzn. Jedyne co na razie szyje to spódniczki i jakieś drobne przeróbki. ewentualnie. Ale i tak uważam że to dużo gdyż nikt mnie nie uczył posługiwania się maszyną. Do wszystkiego doszłam sama na moim kochanym Łuczniku 884 ![]() Chyba będę tu jedną z młodszych ponieważ mam 15 lat ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nastepny "Mlodzik" dolaczyl
od czegos trzeba zaczynac witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj nie ważne ile masz lat liczą się chęci i zapał do szycia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie, że się dołączasz do naszego grona i już zaczynasz szyć. Im szybciej tym lepiej ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Łezka w oku się kręci, że są jeszcze na świecie 15-letnie dziewczyny, które nie wstydzą się szyć i zamiast owczym pędem biec do najbliższej galerii handlowej siadają i robią coś swojego.
tak trzymaj - ja w wieku 15 lat szyłam jedynie portfele z uciętych nogawek jeansów i torebki- do innych rzeczy się nie zabierałam przedkładając robienie na drutach nad dźwięk maszyny do szycia. ![]() od kilku lat nadrabiam zaległości ![]() WITAJ! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Młodziutka będę Ci kibicować!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Łezka w oku jest. 10 lat temu był najowocniejszy okres mojego szycia.. Nauki nie było dużo, nie miałam żadnych obowiązków i szyłam co chciałam, z czego chciałam.
Teraz trzeba nadrabiać zaległości, a nie ma kiedy! Zatem bierz się do roboty, póki przychodzi Ci to z łatwością. Dobrze, że masz internet ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
oj witam witam
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, mi też się miło zrobiło, gdy przeczytałam, ze masz 15 lat i próbujesz swoich sił w szyciu. Rozwijaj tę pasję, w przyszłosci zobaczysz jak bardzo przydaje się w życiu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Kingo! ![]() Ja tez szyję na Ł884 - dobra stara maszyna. Podziwiam Cię,że poczułaś ochotę na szycie w tak młodym wieku. Tak trzymaj Kochana i pokazuj co tam wymodziłaś już ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.